Νέα Facebook Ads με προορισμό το Messenger!

Κατά καιρούς μπορεί να έχετε δοκιμάσει Facebook ads που οδηγούν τον αποδέκτη τους στο website, τον καλούν να γραφτεί στο newsletter ή τον κατευθύνουν στο e-shop σας για να αγοράσει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Τώρα, με την νέα προσθήκη του Facebook Messenger ως προορισμό για έναν χρήστη που κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, θα μπορείτε να φέρετε τους πιθανούς πελάτες ακόμα πιο κοντά στον στόχο σας.

Κάνοντας κλικ στην περιγραφή, στο thumbnail ή στο call to action με το λογότυπο του Messenger, ο χρήστης μεταφέρεται αυτομάτως σε μια messenger συνομιλία με την εταιρική σας σελίδα.

facebook ads citrine facebook marketing

Στη συνέχεια ο χρήστης καλωσορίζεται από ένα έτοιμο μήνυμα, το οποίο εσείς έχετε δημιουργήσει, αλλά δίνεται και η δυνατότητα για συνομιλία. Ο χρήστης μπορεί να απαντήσει και να συνεχιστεί έτσι η συζήτηση ή μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του έτοιμου μηνύματος για τις επόμενες κινήσεις του.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους τους λογαριασμούς αλλά σύντομα θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.