Σεμινάρια Digital Marketing

Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας επιλέγοντας ένα από τα ολοκληρωμένα σεμινάρια Digital Marketing της Citrine!

Μάθετε από αυτούς που έμαθαν τους καλύτερους! Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα Digital Marketing και Social Media Marketing σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν και εξοπλιστείτε με τις πιο περιζήτητες γνώσεις στην αγορά εργασίας!

social_media

Σεμινάριο Social Media Marketing

Facebook, Twitter, YouTube… όλοι μιλούν για τα site κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότεροι είναι μέλη σε αυτά, λίγοι όμως πραγματικά γνωρίζουν πώς να τα χρησιμοποιήσουν. Όλοι μιλάνε για buzz, όλοι δημιουργούν μια Facebook σελίδα αλλά πόσοι πραγματικά ενισχύουν την εταιρική τους εικόνα και αυξάνουν τις πωλήσεις τους; Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες των Social Media και του Digital Marketing για την επαγγελματική σας ανάπτυξη και αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας. Δηλώστε ενδιαφέρον στο σεμινάριο Social Media Marketing της Citrine.

citrine_analytics

Σεμινάριο Social Media Analytics

Τι ακριβώς σημαίνουν οι αριθμοί των Analytics στα Social Media; Πώς μεταφράζονται και πώς μπορείτε μέσα από αυτά να θέσετε στόχους και να αλλάξετε τη στρατηγική στα Social Media; Μετρήστε τη δύναμή σας στα Social Media στο σεμινάριο Social Media Analytics! To 1o σεμινάριο Social Media Analytics απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν γνώσεις χειρισμού Social Media και θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους ένα βήμα παραπέρα! Δηλώστε ενδιαφέρον στο σεμινάριο Social Media Analytics της Citrine.

citrine_facebook_marketing

Σεμινάριο Facebook Marketing

Engagement, reach, talking about this, virality, Facebooks Ads! Αν όλα αυτά σας φαίνονται κινέζικα, ήρθε η ώρα για update! Εκμεταλλευτείτε σωστά το Facebook ως εργαλείο Marketing! Tο Σεμινάριο Facebook Marketing περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και τα μυστικά μιας Facebook σελίδας, ξεκινώντας από την δημιουργία της έως την προβολή και την ανάπτυξή της. Απευθύνεται σε όλους  όσους θέλουν να μάθουν ή να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για διαχείριση και την αποτελεσματικότητα, της σελίδας στο Facebook στην πράξη.

citrine_seo

Σεμινάριο Search Engine Optimization

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για ειδικούς με γνώσεις στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας και σχετικών δεξιοτήτων Μάρκετινγκ. Αν πιστεύετε ότι για να φτάσει μια σελίδα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης πρέπει να ξοδέψει ένα μεγάλο budget, τότε σίγουρα χρειάζεται να μάθετε τα μυστικά που κάνουν ένα website να βρίσκεται πρώτο στις μηχανές αναζήτησης. Το SEO Seminar είναι αυτό που θα σας κάνει ειδικό ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για οποιοδήποτε site.