Σεμινάριο Social Media Analytics & Insights

citrine Το 1ο Social Media Insights Σεμινάριο στην Ελλάδα!

Κράτησε τη θέση σου ή αγόρασε τη συμμετοχή σου online

Το να κατανοήσετε τη λειτουργία και τη διαχείριση των Social Media είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο βήμα είναι η κατανόηση των στατιστικών στοιχείων και των αριθμών προκειμένου να συνεχιστεί η στρατηγική.

Ένα από τα προσόντα που θα πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το Social Media Marketing είναι η «μετάφραση», η απόδοση των αποτελεσμάτων και η εκτίμηση των στατιστικών δεδομένων. Τα σημεία που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights, είναι η σημασία των στατιστικών δεδομένων – Facebook analytics & insights, Twitter analytics, YouTube analytics & insights, ROI, τρόποι μελέτης και ανάλυσης των δεδομένων και αξιοποίηση των δεδομένων Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα μπορείτε να κατανοείτε τη σημασία των στατιστικών δεδομένων και τη χρήση που έχουν για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών στο Μάρκετινγκ, καθώς και πώς να μετρήσετε το ROI μιας καμπάνιας.

Το σεμινάριο «Social Media Analytics & Insights» απευθύνεται σε όσους είναι γνώστες Social Media Management & Marketing.

Παρακολουθώντας το 1ο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights στην Ελλάδα, θα εξελίξετε τις γνώσεις σας και θα κατανοήσετε τα Insights για να φέρουν μια Social Media στρατηγική  στην επιτυχία.

Ακολούθησε τις εξελίξεις στο Web Marketing και δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights, εδώ.

Για να αγοράσεις online τη συμμετοχή σου, κάνε κλικ εδώ

Ένα βήμα μετά το «Like»

Μέτρηση της αποτελεσματικότητας στα Social Media!

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα γνωρίζετε:

 

  • Τι ακριβώς σημαίνουν οι αριθμοί των Analytics στα Social Media
  • Πώς μεταφράζονται και πώς μπορώ μέσα από αυτά να θέσω στόχους και να αλλάξω τη στρατηγική στα Social Media
  • Πώς θα μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας στα Social Media
  • Πώς τα αποτελέσματα θα εξελίξουν την επιτυχημένη παρουσία στα Social Media

 

Θα λάβω Certification με τη παρακολούθηση του σεμιναρίου;

Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον εισηγητή. Το πιστοποιητικό αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για το βιογραφικό σας σημείωμα.

 

Certification Για το Σεμινάριο by Citrine Marketing CommunicationΠόσο είναι το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο;

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 150 €. Για φοιτητές με απαραίτητη ένδειξη του πάσο 70 € και για ανέργους με απαραίτητη ένδειξη κάρτας ανεργίας 70 €. Για να αγοράσεις online τη συμμετοχή σου, κάνε κλικ εδώ

Γιατί να επιλέξω αυτό το σεμινάριο;

 

  1. Γιατί οι εισηγητές μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, απόλυτα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις, διαθέτουν εμπειρία στο χώρο του Social Media Marketing και στην πραγματοποίηση σεμιναρίων.
  2. Γιατί το σεμινάριο περιλαμβάνει ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για τα Social Media Analytics και Return on Investment.
  3. Γιατί η θεματολογία του σεμιναρίου είναι σύγχρονη, ευέλικτη, ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα περιλαμβάνοντας  υλικό που κανένας δεν διαθέτει στην αγορά.

citrine citrine